P*skis #159 - Lehdet ja oksat

by - 10/23/2012 12:42:00 PM

Tämän viikon P*skarteluhaasteessa pyydettiin työhön lehtiä ja/tai oksia. Osuva aihe näin lokakuussa, tykkään!
Minä otin oman pienen lisähaasteen itselleni käyttää kaikkia epämiellyttäviä aineksia tähän leiskaan. Ykkösenä oli tuo lehtiköynnös, jota innostuin vuosi sitten ostamaan ihan metrikaupalla. Yksi minialbumi sitä sai sivuihinsa, sittemmin jäänyt käyttämättä. Nyt upotin palan köynnöstä gessoon ja annoin valua kuivaksi. Ihan siedettävä lopputulos :)
Toinen ällötys oli Scraproomista ostamani sekalaisen koristesäkin osa jossa erinäisiä kortteja yms. papereita - nyt sain sullottua kuvan takana olevan kortin sinne. Siedettävä sekin siellä, eikä hyppää silmille. Vielä jäi ällötys-pussiin jokunen enkelikuva ja muuta mulle sopimatonta.
 
Nyt kun stadi-scrap vaihtopöytineen on vain pala hienointa historiaa, pyytäisin vihjaamaan jos jossain on joku askartelutarvikkeiden kirppari/vaihto-systeemi-juttu??? Mitään ehjää kun en haluaisi pois heittää, toisen roska on todellakin toisen aarre.
 
This week P'skarteluhaaste was about leaves and/or sticks.
I wanted to use some old climber (is it that a right word for that...?) and some other stuff I have not wanted to use in a long-long time. It became quite ok.
But now, here is the result for this week.

 
Siellä minä polskuttelen lapsuudenkotini takapihalla vanhassa altaassa, vuonna ehkä nakki ja kypärä.
There is me swimming outside of my childhood home :) Year might be something like 1988.

 
Title is "me".


Cute little bird ^.
Backround is made with mask and mists (color espresso) by Studio Calico <3

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Hyvä ajatus välillä hukuttaa noita epämieluisia koristeita yms... Ihan kelpo leiska siitä tuli! Ja vinkki; askartelukirppis on osoitteessa http://askartelukirppis.vuodatus.net/. Toisen roska voi todellakin olla toisen aarre!

    ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!