P*skis #163 - Lahja / a Gift

by - 11/19/2012 10:06:00 AM

P*skarteluhaasteen järjestyksessään sadaskuudeskymmeneskolmas haaste kuului joulunalusaikaan sopivalla tavalla "lahja".
Itse sain oitis ajatuksen lähestyä asiaa sen kannalta, mitä itse annan lahjaksi läheisilleni ja tässä tulos. Me&I.
Olen hullaantunut, rakastunut, ihastunut, tykästynyt ko. merkkiin aivan maniaan asti viime aikoina, eikä ole kovin yllättävää jos yhdestä sun toisestakin paketista muodostuu pehmeä ja meandin näköinen.
Kaiken lisäksi molemmat tytötkin ovat innostuneet ja tykästyneet Me&I-vaatteisiin, nyt onkin sitten kysymys, kuka tykkää eniten ;)

 
Sivusta yllätyksekseni aika blingbling. Timantteja ja helmiä ja kimalteita ja vaikka mitä. Pääosaa esittävät kuitenkin Me&I-tarrat joita on hillottu jo riittävästi hyvää käyttöä etsien.

 
 
 
Minulle on kehittynyt töihin paluun jälkeen sellainen  skräppi-mojo, että suurimman askartelunautinnon saa kun vain läiskii paperia toisen perään menemään. Saksien, silputen, tuhoten ja liimaten. Kuten edellisessä minialbumissa jonka tein, ei tässäkään työssä voi tekniikoiden paljoudella loistaa.
 
Here is something I made for the this week p*skartelu-challenge.
Subject was "a gift", and I thought what do I give as a gift to my family and friends. Answer is all things by Me&I. I have fell in love with this brand almost too much ;)
There are non of any special-techniques in this LO, still I love the result!
 

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Meandin vaatteet/kuosit on ihania. Eilen olin juuri kutsuilla ja tulihan sieltä jotain tilattua;) Kaunis, ihanan värikäs sivu!

  ReplyDelete
 2. Mainioita nuo tarrat, varsinkin kun niitä on noin paljon :) Hyvältä näyttää sivu muutenkin, on väri-iloittelua ja kuitenkin tumman taustan ansiosta ryhdikäs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, itse hieman pelkäsin moista värien sekamelskaa, mutta hyvähän siitä tuli :)

   Delete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!