CSI #117: Mummia ja vauvaa

by - 4/06/2014 07:47:00 PM

Hi! Another layout for CSI as a Special Deputy (Guest Designer).
Have you ever done a layout like it feels good and beautiful while you are doing it, and when it you look it thru a lens, it's terrible? I haven't, before this one!
I introduce it anyway :D For being more clear: I still like the design, the picture, that blue color etc. but something does not work here.
I think it's that brown sweater my grandmother is wearing in the picture.
Or that bright yellow feather...or something.
But, let's take a look and judge it later.

Heippa! Sivu CSI:lle, vierailevana suunnittelijana.
Oletko koskaan näpertänyt sivua niin että se tuntuu hyvältä ja toimii kun teet sitä, ja kun kurkkaat linssin läpi, se onkin aika kamala? Minä en, paitsi nyt!
Esittelen sen silti :D Ja ollakseni tarkempi: Tykkään asettelusta, kuvasta ja sinisestä väristä tms. mutta jokin ei toimi tässä.
Luulen, että se on tuo mummini päällä oleva ruskea paita.
Tai kirkkaan keltainen sulka...tai jokin.
Mutta, otetaanpa kurkkaus ja tuomitaan sitten.


Evidence: Circles, metals, flowers, numbers.
Testimony: Inspiration word "me".
Title is "Grannies and the babies" in English, and there is me (the little one), my mother, my grandmother and my great grandmother saying hello to me as I'm one day old.
There is no journaling in this layout, because that picture tells everything. And as I'm there only one day old, it's very hard to tell my thoughts back then ;) 
For making sure, I wrote time and place to the backside of the page.
And now, any judgments?

Todistusaineistoksi otin ympyröitä, metallia, kukkia, numeroita ja inspiraatiosanaksi "minä".
Kuvassa mummini ja isomummoni ovat tulleet tervehtimään minua ja äitiä sairaalaan kun olin päivän vanha.
Tarinointia sivussa ei erityisemmin ole, kuva kertoo kaiken. Hieman hankala muistaa omia ajatuksia tuolloin ;)
Mutta varmistukseksi kirjoitin sivun taakse ajan ja paikan.
Tuomioita?Material list:
Lucky 7 Factory, Color Conspiracy, American Crafts
Prima Marketing, Echo Park

You May Also Like

5 kommenttia

  1. Moi! Minusta tämän haasteen väripaletti on ihana, ja tykkään kyllä sivustasi kovasti! Mutta kun nyt sanoit, että jokin ei sinusta toimi, voisiko se olla se, että valkoista on aika vähän? Itselläni on usein vaikea saada värikkäitä ja tummia taustoja toimimaan, ja mietin onko syy siinä, että ne eivät ole yhtä raikkaita kuin mihin olemme vaaleasävyisissä tottuneet. Katseeni hakeutui tässä leiskassa juuri valkoisiin elementteihin, lankakiekuroihin ja vihreä-valkoiseen kuultopaperiin. Aiheesi on mainio; harvoin näkee omista vauvakuvista skräpättävän, mutta aion "varastaa" idean jollet pane pahaksesi! Ihanaa kun on noin monta sukupolvea naisia päässyt kuvaan.

    ReplyDelete
  2. I love how you did the doodled ribbon edge thingies (I don't know what to call them - but you know what I mean...the pointy things that look like you cut a "v" out of ribbon. LOL) Awesome job with those colors, too. That was a tough palette!

    ReplyDelete
  3. I can't believe I have missed so many of your posts... I thought I had found a way to keep on top of all the blogs that I follow :( I find your work so inspiring. It doesn't seem to matter if it is old or new pics. You have such a beautiful style.

    ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!