CSI 137: Memories.

by - 8/30/2014 09:00:00 AM

Hello! CSI case file 137, here you go. These case files makes me really smile - so much inspiration! And if your not inspired yet, check out our DT creations and you will be!

Hei! CSI haaste 137, olkaapa hyvät. Nämä haasteet saavat minut ihan hymyilemään - niin paljon inspiraatiota! Mutta jollei pelkän haasteen näkeminen innosta, kurkkaa DT:n tuotokset niin varmasti alkaa inspiraatio löytymään!Evidence: Polka dots, stripes, metal.
Testimony: Journal about your attitude.
Note - there is no title on my layout! My journaling tells about something my riding hobby has taught me. To try again. And again. And again. That is prohibited to let go. If you fall, you get right back on to saddle and try again. This could be my motto, too.

Todistusaineistosta poimin palleroita, raitoja, metallia ja tarinoinnin aiheeseen asenteeni johonkin. Huomaa, ei otsikkoa ollenkaan! 
Tarinointini kertoo siitä mitä ratsastus harrastukseni on opettanut. Yrittää uudelleen, ja uudelleen. Ja uudelleen. Että on suorastaan kiellettyä luovuttaa. Jos putoat, hyppäät heti takaisin satulaan ja yrität uudelleen. Se voisi olla myös mottoni.


Material list: American Crafts, PanPastel, Teresa Collins, Color Conspiracy, Ranger, Heidi Swapp, Wycinanka.

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Wow stunning take on the challenge Terhi! Love the photo - it's gorgeous and the design of your page adds movement too. Beautiful. xx

    ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!