CSI 138: Fun.

by - 9/06/2014 08:00:00 AM

Hello! While you are reading this, I'm in London! Can not believe it! But now, it's time for CSI case file 138. Funny inspiration picture with lovely colors - perfect for our family-selfie!

Hei vaan! Kun sinä luet tätä, minä matkaan Lontoossa! Uskomatonta! Mutta nyt on aika CSI haasteelle numerolla 138. Hauska inspiraatiokuva ja mainiot värit - täydellinen setti meidän perhe-selfielle!


Evidence: Map, grid pattern, envelope, loops.
Testimony: Tuck your journaling into an envelope.
My journaling tells about our family, it's just another praise of how much I love my family and how fun and lovely time we have together. 

Todistusaineistosta otin kartan, ruudukko-kuvion, kirjekuoren ja kiekuroita, tarinoinnin ideaksi änkesin kirjoittamani asiat kirjekuoreen. Tarinointini kertoo perheestämme, jälleen yksi ylistysvirsi siitä kuinka ihana ja mahtava perhe minulla on ja kuinka kivaa meillä on viettää aikaa yhdessä.Material list: 13@rts, 7 Dots Studio, American Crafts, Elle's Studio, Ranger, Heidi Swapp.

You May Also Like

1 kommenttia

  1. Ihana taas kerran. Joko nyt 138, sehän sopii, etsinkin juuri haastetta johon osallistua kun mulla on eilen gessottu ekopaperista tehty skräppisivu valmiina odottamassa uutta haastetta. Saa nähdä mitä sitä tulee.

    ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!