LO: Floral treasures.

by - 9/10/2014 10:18:00 AM

Hello! How has your day been? Today I'm sharing something a bit different with you - a layout yes, but definitely much different than usual.

Hei vaan! Kuinka päiväsi on alkanut? Tänään esittelen jotakin aavistuksen erilaista kanssasi - se on sivu kyllä juu, mutta hieman erilainen kuin tyypillinen sivuni.I found this very clever sketch with a big grid, it's Studio Tekturek challenge #3. I love Studio Tekturek papers, there are colors just the way I like it - bright tones, beautiful and structural patterns but also easy to use with old stash. And the papers are thick enough to use different medias on them.
I used white cardstock as my background, then PanPastels and Tim Holtz stencil to create my grid.
Then I chose three floral pics to fit the papers I wanted to use - blue, green and fuchsia. Some stamping and doodling, then thread and paper layers and voilá it's finished!

Löysin tämän varsin nokkelan luonnoksen suurella ruudukolla Studio Tekturekin blogista, tämä on haaste numero 3. Tykkään kovasti Studio Tekturekin papereista, värit ovat juurikin mieleeni - kirkkaita sävyjä, kauniita kulmikkaita kuvioita ja silti helposti käytettäviä vanhempian papereiden kanssa. Ja paperit ovat riittävän paksuja käytettäväksi erilaisten mömmöjen kanssa.
Käytin valkoista pahvia taustalla, sitten PanPastelleja ja Tim Holtzin maskia ruudukon luomiseen. Valitsin parit kukkakuvat mätsäämään haluamani papereiden kanssa - sinistä, vihreää ja fuksianpunaista. Vähän leimailuja ja piirtelyä, sitten lankaa ja paperikerroksia ja voilá se on valmis! I took the pics from my grandmother's garden. Good god there are lots of flowers there! All beautiful in every single color this world carries! I spent hours and hours just watching them - and photographing. Pics with macro lens, pics with my girls - it was like heaven for me as I looove nature. Unfortunately my grandma lives quite far away from us so I don't get to be there very often. Grandma told she works like six hours a day during the whole summer to get her garden shine - maybe that tells you how big and amazing her garden is. And how wonderful and amazing SHE is - turning 80 in few years!

Otin näitä kuvia isoäitini puutarhassa. Voi hyvänen aika kuinka paljon kukkaloistoa siellä onkaan! Kaikki niin kaunista ja kaikissa maailman väreissä! Käytin tunteja aikaa kiertelemällä ja kuvaamalla. Kuvia makrolinssillä, kuvia tyttöjen kanssa - kuin taivas maan päällä, sillä rakastan luontoa! Valitettavasti mummini asuu vaan sen verran kaukana etten pääse nauttimaan hänen kukkaloistostaan kuin varsin harvoin.
Mummi kertoi että kuluttaa jotakuinkin kuusi tuntia päivässä puutarhan hoitoon, siis läpi koko kesän. Ehkäpä se kertoo jotain kuinka ihmeellinen ja iso tuo puutarha-alue on. Ja kuinka ihana ja ihmeellinen Mummini on - käy jo lähellä kahdeksaakymmentä!


Material list: Studio Tekturek, American Crafts, Heidi Swapp, Bo Bunny, Tattered Angels, Tim Holtz.

Thank you for stopping by today! Wishing you a lovely day!

You May Also Like

1 kommenttia

  1. Upea leiska. Ensi silmäyksellä tuli fiilis, että MITÄ NYT?? mutta kun sitä alkoi tutkimaan tarkemmin, niin sieltä löytyy ihania tasoja. Tuttua Terhiä ja sitten uutta mageeta ja värikästä!! Tykkään valtavasti omg!

    ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!