LO: You & me, here & now.

by - 9/30/2014 08:39:00 AMHello! Today I want to show my first Hip Kit Club layout ever! It's made with Hip Kit Club's August kit. I haven't received any kits for a while, and I have to admit I've really missed it. It's so easy and fun to start with ready kit: all the papers and embellishments fits to each other perfectly! And I really enjoyed this August kit's color scheme, it's so fresh with varied colors!
I started with PanPastels and a stencil, then some stamping and pencil work. Lots of papers in random sequence and oh so delicious embellishments to finish my layout. 

Heippa! Tänään esittelen ensimmäisen Hip Kit Club sivuni! Se on tehty Hip Kit Clubin elokuun kitillä. En ole aikoihin vastaanottanut valmista skräppikittiä, ja täytyy myöntää että todella kaipasin sitä. Niin helppoa ja hauskaa aloittaa valmiilla setillä: kaikki paperit ja koristeet sopivat toisiinsa täydellisesti! Ja nautin todella elokuun kitin väriskaalasta, niin raikas monikäyttöisten värien kanssa.
Aloitin PanPastelleilla ja maskilla, sitten leimailin ja sohin kynällä sinne ja tänne. Paljon papereita satunnaisessa järjestyksessä ja voi niin kovin herkullisia koristuksia viimeistelemään sivua.

Materials used: Pebbles, American Crafts, Crate Paper, Studio Calico, My Mind's Eye, PanPastel, Tattered Angels, Heidi Swapp.

You May Also Like

2 kommenttia

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!