CSI 142: Team of Girls!

by - 10/05/2014 08:00:00 AM
Here we are - our Girl Team! It must be hard for my hubby to have a wife and two daughters - even our dog is a girl! I think there has been more than one time when he has cursed to be the only man in our house. It's hard to understand a woman, right? And he has three to understand.. Umm.
Well, anyway, this layout tells about how much fun we have together at the moment. I also wrote some fears and horror pictures I'm imagining about the time they both are teenagers. I hope they surprise me by behaving good and not having any crises ;) That we would be a team, no matter the future brings to us.
This is my take on CSI case file #142.
Evidence: Plain white background, grid, circles.
Testimony: Inspiration word "team".

Tässä me ollaan - TyttöTiimi! Ei voi olla helppoa puolisollani, kun on vaimo ja kaksi tytärtä - jopa koirammekin on tyttö! Muistan useammankin kerran kun olen kuullut kirosanoja aiheesta "ainoa mies talossa". Naisia on vaikea ymmärtää, niinkö? Ja hänellä on vielä kolme ymmärrettävänä.. Hmm.
No, joka tapauksessa, tämä sivu kertoo siitä kuinka hauskaa meidän tyttötiimillä onkaan. Kirjoitin kyllä myös peloista ja kauhukuvista mitä minulla on tyttöjen murkku-iän ajalle. Toivon, että he yllättävät minut hyvällä käytöksellä ja välttämällä kamalat kriisit ;) Niin varmaan. No mutta toivon, että oltaisiin hyvä tiimi siitä huolimatta mitä elämä tullessaan tuo.
Todistusaineistoa: Valkoinen tausta, ruudukko, ympyröitä.
Tarinoinnin aiheena inspiraatiosana "tiimi".

Materials used: American Crafts, Studio Tekturek, Lucky 7 Factory, Epiphany Crafts, Hero Arts, 3rd Eye, Jenni Bowlin.


You May Also Like

2 kommenttia

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!