Chest of secrets { Welcome to our living room! }

by - 8/26/2014 11:44:00 AM

Hello and warm welcome to our living room! Today I'm presenting to you this lovely chest of mine. Including bunch of secrets, lots of memories, lots of scrapbook pages!

Heippa ja tervetuloa meidän olohuoneeseen! Tänään esittelen tämän ihanaisen arkkuni joka on täynnä salaisuuksia, täynnä muistoja, täynnä skräppisivuja!


I'm always wondering about how you storage your scrapbook albums? 
It's important to have them close to living room - I mean, at least in our house the living room is THE room where all the life happens. It's THE room where our guests sits and where we spent our time. Another important thing is to have a lot of space for them. One album is small, but when you have six of them.. Ugh.
Third important thing for me is to hide them. I love clean house, and I love clean surfaces, that's why open shelf was not an option.
But this chest. Oh, the chest. I'm in love.
It's designed by Finnish designer Risto-Matti Ratia. It's called Saaristo-kotikirstu. I love his clean and scandinavian style. He has also designed few coffins, so now you know how to bury me - a little black humor! Lol!
This chest is perfect as it works as a coffee table, too.
There is six albums now, I still have few in my craft room and few in our warehouse. And another chest is waiting it's place from somewhere.

Mietin aina kuinka te muut säilötte skräppialbuminne?
On tärkeää pitää ne lähellä olohuonetta - tarkoitan, ainakin meidän kodissa se on SE huone jossa kaikki elämä eletään. Se on SE huone jonne vieraat istuvat ja jossa vietetään aikaa. Toinen tärkeä asia on riittävän suuri tila. Yksi albumi sujahtaa minne vaan, mutta kun niitä on vähintään kuusi.. Voih.
Kolmas tärkeä asia minulle on piilottaa ne. Rakastan siistiä kotia, siistejä puhtaita pintoja ja sen takia avohyllykkö ei ollut vaihtoehto.
Mutta arkku. Voi arkku. Olen rakastunut.
Se on mainion suomalaisen suunnittelijan, Risto-Matti Ratian käsialaa. Saaristo-kotikirstu. Rakastan hirmuisen hänen tuotantoaan puhtaine linjoineen skandinaavisella tyylillä. Onpa hän suunnitellut myös ruumisarkun, että nyt tiedätte miten säilöä myös minut - kevyttä mustaa huumoria :D
Tämä arkku on ihan huippu koska se toimittaa myös olohuoneen pöydän virkaa.
Arkku sisältää nyt kuusi albumia, lisäksi muutama on askarteluhuoneessani ja muutama varastossa. Ja toinen arkku odottelee omaa sijoituspaikkaansa.What do you think, cool isn't it?
And how do you storage your albums?

Mitä tykkäät, hieno eikö vaan?
Kuinka sinä säilöt albumisi?

You May Also Like

5 kommenttia

 1. Upea idea, aivan ihana arkku!! Kiitos vinkistä. Itse olen alkanut hijlalleen luovuttaan tuon albumi-idean. Olen juuri ajatellut, että pitäisi metsästää joku laatikko, kaappi tms. johon saisi just tuolleen pystysennossa laitettua nuo 31x31 leiskat. Sillä niitä syntyy... sitä tahtia, että albumi-ajatus on ihan mahdoton idea jatkossa. Haluan edelleen laittaa sivuni pusseihin, mutta kansiot jäävät varmaan jatkossa ns. tuoreiden sivujen taltiointia varten ja vanhemmat siirtyvät just johonkin laatikko/arkki tyyppiseen saäiltykseen! Joten kiitos tästä vinkistä!

  ReplyDelete
 2. Katsoin tuota Ratian linkkiä ja mietin, että ilmoitettu korkeus on 29cm mutta sulla kuitenkin mahtuu albumit sinne hyvin pystyssä??

  ReplyDelete
 3. Voi miten kiva säilytysratkaisu leiskoille! Tuo arkku on kyllä upea.

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtava säilytysratkaisu!

  ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!