CSI 139: Me.

by - 9/15/2014 08:08:00 AM

Hello! I hope you are having a wonderful day - I know I am, it's my birthday :)
Here is CSI case file 139 - remember to join in and have fun!

Heippa! Toivottavasti päiväsi on tänään mitä mainioin - minun ainakin on sillä tänään on minun syntymäpäiväni :)
Tässä CSI haaste 139 - muista hypätä mukaan osallistumaan!Evidence: Stripes, flowers, two something (photos), flourish.
Testimony: Inspiration words "two" and "perfect".
And sketch was my inspiration.
Here comes the part I really love about these CSI case files: journaling. When I first saw those options about journaling, I thought to write how i have two different sides of me: one for my personal life - family, scrapbooking, riding... And other side for my day time job. Then I thought again. Do I? Do I really? No! It's all me. It's all this one me, and there is only one me. It's this one person who is a mother, who is a rider, who is a scrapbooker and who is one tight employee - and good of what I'm doing!
So, this page tells about me and about how perfect I am, just the way I am.

Todistusaineistosta poimin raitoja, kukkia, kaksi jotakin (kuvaa), ja inspiraatiosanat "kaksi" ja "täydellinen". Ja toki käytin luonnosta.
Tässä tulee osuus josta todella nautin näissä CSi haasteissa: tarinointi. Kun tutkailin noita tarinointi-vaihtoehtoja, ajattelin kirjoittaa asiaa siitä kuinka minulla on kaksi eri puolta. Toinen perheelle, vapaa-ajalle, askartelulle, ratsastukselle... Ja toinen työelämälleni. Sitten mietin. Onko? Onko ihan oikeasti? No ei ole. Se on kaikki yhtä minua, ja minua on vain yksi. Se on yksi ja sama henkilö joka on äiti, joka on ratsastaja, joka on askartelija ja tiukka työntekijä - ja pirun hyvä siinä mitä ikinä teenkin!
Joten tämä sivu kertoo minusta ja kuinka on täydellinen juuri näin miten nyt olen.


I started to build up my page with Hero Arts stencil and yellow and green PanPastels. Then some drawing, lots of thread, a doily and paper stripes.
Then my two photos and frame to one, I colored the chipboard frame with Tattered Angels Glimmer Mist.
Some embellishments, flowers and a little stamping - and it was finished.

Aloitin sivun tekemisen  Hero Artsin maskilla ja keltaisella sekä vihreällä PanPastelilla. Sitten vähän piirtelyä, paljon lankoja, kakkupaperi ja paperisuikaleita.
Sitten kaksi kuvaa, toiseen Tattered Angelsin Glimmer Mistillä värjätty kehys päälle. Joitakin koristeita, kukkia ja vähän leimausta - se oli siinä :)Material list: American Crafts, 13@rts, Studio Tekturek, Color Conspiracy, Rayher, Hero Arts, Wycinanka, PanPastel, Ranger, Tattered Angels.

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Oh my - I just love this. Thanks so much for sharing. Your work AMAZES me.
  SuZeQ

  ReplyDelete
 2. Ihana! Ympyräkuvat on mahtavat ja suikaleiden vino asettelu!

  ReplyDelete
 3. I love your projects ! This is also awesome ! You add to them so many details, and there are still light and shining ! Stunning!

  ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!