A2Z Scrapbooking: My 2 Girls { +VIDEO }

by - 9/18/2014 01:00:00 PM

Hello! How are you? Hope everything is fine with you. Today I'm playing with stencils and stamps on A2Z Scrapbooking blog - here. I have also a video for you, hope you have few minutes to watch it.

Heippa! Miten voit? Toivottavasti kaikki on hyvin. Tänään touhuan maskien ja leimojen kanssa A2Z Scrapbooking blogissa - täällä. Ja onpa minulla videokin sinua varten, toivottavasti saan muutaman minuutin ajastasi sen katsomista varten.I used a whole bunch of Hero Arts goodies to my layout – inks, stencil, stamps, embellishments. And I have to admit I love them all! To the background, I used Hero Arts stencil and PanPastels, if you don't have any Pan Pastels of your own, you can get the same result with using watercolors, inks or anything else. Just try, it's fun!
My page tells about my two precious girls - aren't they adorable! :)

Käytin ison pinon Hero Arts herkkuja sivuuni: musteita, maskia, leimoja, koristeita. Ja täytyy myöntää että tykkään niistä ihan hirveästi! Taustaan käytin PanPastelleja ja Hero Arts maskia, jos sinulla ei ole PanPastelleja voit kokeilla samaa vesiväreillä, musteilla tai millä vaan. Sen kun annat mennä, se on kivaa!
Sivuni kertoo kahdesta kallisarvoisesta tytöstäni - eikö vain olekin suloisia veijareita! :)

If you feel inspired now and want to have your own Hero Arts goodies, head on to A2Z Scrapbooking store and use my coupon code "TERHI15" to get your discount. Have a great day!

Jos yhtään innostuit Hero Artsin tuotteista, painele A2Z Scrapbooking kauppaan ja käytä alekoodiani "TERHI15", saat hienon -15% alennuksen! Ihanaa päivää!

Material list: Hero Arts, American Crafts, Studio Tekturek, 13@rts, Lucky 7 Factory.
You May Also Like

3 kommenttia

  1. Ihana video, ehkä inspiroivin kokeilemaan samalla tyylillä

    ReplyDelete
  2. Thank you for sharing. I love your videos, they always inspire me and give me great ideas xx

    ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!