LO: I Love you.

by - 10/21/2014 11:41:00 AMHi all! Last weekend we had this Hip Kit Club Online Crop on Hip Kit's Facebook group. It was so much fun! It's always interesting to get to know new people who shares this same passion about paper crafts. We had eight challenges during the weekend, and this layout is my take on "mixed media" challenge. Challenge was quite simple: just do a layout with mixed media. I sure did!
I started with stencil and Pan Pastels, then another stencil and gesso. Once the gesso was all dry, I added blue mist through third stencil. There is also a lot of stamping, and a lot of splatters and splashes with Tattered Angel Glimmer Mists.
I used left over papers from Hip Kit's August and September kits. I thought I could never use alphas as big as those are - but they actually fit quite well!
Thank you for visiting on my blog today! See you!

Hei kaikki! Viime viikonloppu kului mukavasti Hip Kit Clubin online tapaamisessa kitticlubin omilla Facebook sivuilla. Ja oli kivaa! Minusta on aina niin mukava tutustua uusiin ihmisiin jotka jakavat saman intohimon paperiaskarteluun. Meillä on kahdeksan eri haastetta viikonlopun aikana, ja tässä on oma tuotokseni "Mixed Media" haasteeseen. Haaste oli aika laaja-alainen: tee sivu jossa käytät sekatekniikkaa. Ja minähän käytin!
Aloitin Pan Pastelleilla ja maskilla, sitten toisella maskilla ja gessolla. Kun gesso oli kuiva, niin lisäsin sinistä mistiä kolmannen maskin läpi. Leimailua löytyy myös runsaasti ja räiskettä ja roisketta Tattered Angelsin Glimmer Misteillä.
Käytin jämäpaloja Hip Kit Clubin elo- ja syyskuun kiteistä. Ja ajattelin etten kuuna päivänä osaisi käyttää noin suuria aakkosia - mutta nehän istuvat sinne kuin nenä päähän!
Kiitos kun piipahdit blogissani tänään! Nähdään taas!

Materials used: American Crafts, Tattered Angels, Studio Calico, Shimelle, My Mind's Eye, Crate Paper, 3rd Eye, 13@rts.

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Absolutely stunning! Love the background with all the textures! Fabulous layout Terhi!

  ReplyDelete
 2. Wow! This is amazing. I really like your style!

  ReplyDelete
 3. FABulous layout! Great background textures! Really love those colors together!

  ReplyDelete
 4. Sweet colors and a lovely photo!

  ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!