Workshops in Finland | Askartelupirtti

by - 3/28/2017 10:07:00 AM

Hi! 
I'm teaching some workshops in Finland next spring, this post is info about them and it will be written in Finnish.

Hei!

Kevään kruunaa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna Askartelupirtti, jonne minutkin pyydettiin opettamaan pari uutta kurssia! Infoa alla, tervetuloa.
Ilmoittautuminen suoraan minulle sähköpostiin tellimaria@gmail.com.
Infoa täällä.


Rainbows & Butterflies - skräppisivu, 49€
Jokainen meistä muistaa vesivärit jo koulun penkiltä, mutta miten niitä voi luovasti käyttää valokuva-askartelussa. Mitä pitää ottaa huomioon ja minkälaisia vesivärejä voi käyttää?
Tehdään kaunis ja tekniikan täyteinen sivu jossa valokuvan teemaa jatkaa yhteensopiva koristelu ja värimaailma. Kurssi sopii vasta-alkajille ja pidempään skräpänneille, lisätietoja voi kysyä allaolevasta osoitteesta tellimaria@gmail.com.

Kurssi pidetään Askartelupirtti On Tour-tapahtumassa lauantaina 6.5.2017 klo 10 alkaen.
Ilmoittaudu viimeistään 21.4.2017 mennessä. Ennen kurssia saat lyhyen listan mukaan tarvittavista välineistä, kurssihinta sisältää muhkean kurssikitin.
Huom. kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään kahdeksan.


The secrets between us - valokuvakirja, 53€
Tervetuloa seikkailemaan paperiaskartelun maailmaan. Kurssilla taitellaan haitari-mallinen valokuvakirja, jonka teeman päätät itse. Käytetään paperia yksityiskohtaiseen koristeluun mutta pysytään rauhallisten sävyjen tuntumassa. Mietitään miten pienin elein saadaan elävyyttä albumiin ja hymy huulille aina sitä katsellessa.
 Kurssi sopii vasta-alkajille ja pidempään skräpänneille, lisätietoja voi kysyä allaolevasta osoitteesta tellimaria@gmail.com.

Kurssi pidetään Askartelupirtti On Tour-tapahtumassa lauantaina 6.5.2017 klo 13 alkaen.
Ilmoittaudu viimeistään 21.4.2017 mennessä. Ennen kurssia saat lyhyen listan mukaan tarvittavista välineistä, kurssihinta sisältää muhkean kurssikitin.
Huom. kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään kahdeksan.

You May Also Like

1 kommenttia

  1. Lo encuentro una preciosidad. Me encantan los colores!

    ReplyDelete

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!