Workshops in Finland | Seinäjoki

by - 4/11/2017 09:43:00 AM

Hello!

I'm happy to have an opportunity to travel across our little country to teach and meet lovely people, so this post is information about those uppcoming workshops so I'll write it in Finnish.
__________________________________

Heipä hei!

Minulla on ilo ja kunnia painaa kaasua valkoisella moottoriratsullani läpi kesäisen Suomen maan ja kiittää kutsusta Anonyymejä Askartelijoita Seinäjoen seudulla.
Kesäkuun 10. päivä opetan kaksi toinen toistaan herkullisempaa kurssia Seinäjoella, ja koska molemmat kurssit on suunniteltu vain ja ainoastaan tätä tapahtumaa varten, suosittelen tuloa jopa hieman kauempaakin.
Alla kuvaukset molemmista kursseista sekä ilmoittautumisohjeet.


"Parhaat hetket - Best Moments"

Valmis on hyvä, mutta itse tehty maistuu aina paremmalle: Hempeä valokuva saa arvoisensa paikan Anonyymien Askartelijoiden järjestämällä kurssilla kesäkuussa, kun tehdään skräppisivuun tausta ihan omin käsin. Käytetään Pan Pastel-värejä, leikataan, liimataan ja koristellaan. Tuunataan otsikkoa paremmin sivun teemaan sopivaksi ja nautitaan kauniista, värikylläisestä, mutta silti raikkaasta sivusta.
Kurssi sopii vasta-alkajille ja pidempään skräpänneille, lisätietoja voi kysyä allaolevasta osoitteesta tellimaria@gmail.com.
Kurssi pidetään lauantaina 10.6.2017 klo 10 alkaen ja kestää n.2,5h. Kurssille mahtuu 14 henkilöä ja kurssi toteutuu kun osallistujia on vähintään kahdeksan.
Kurssin hinta on 39€/hlö, joka sisältää muhkean kurssikitin.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.5.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anonyymitaskasrtelijat@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot ja kurssimaksu tulee olla maksettuna 19.5.2017 mennessä.
Ennen kurssia saat lyhyen listan mukaan tarvittavista välineistä, kurssihinta sisältää kuitenkin tarvikkeet 12"x12" kokoisen sivun tekoon.


"Mixed Memories minialbumi" 

Tule tekemään epäsäännöllisen säännöllinen minialbumi Anonyymien Askartelijoiden järjestämälle kurssille kesälauntaina 10.6.! Minikirjaa rakennetaan sivu sivulta, tekniikka tekniikalta. Opetellaan uusia siistejä tapoja käyttää tuttuja tuotteita, kuten esimerkiksi vesivärejä ja leimoja. Kirjaan käytetään yhteensä viisi erilaista tekniikkaa ja kokoamisen aikana mietitään miten kokonaisuudesta saadaan mahdollisimman eheä, herkullinen ja joka sivulta uudenlainen.

Kurssi sopii vasta-alkajille ja pidempään skräpänneille, lisätietoja voi kysyä allaolevasta osoitteesta tellimaria@gmail.com.
Kurssi pidetään lauantaina 10.6.2017 klo 13:30 alkaen ja kestää n. 3,5-4 h. Kurssille mahtuu 14 henkilöä ja kurssi toteutuu, kun osallistujia on vähintään kahdeksan. Kurssin hinta 42 €, joka sisältää muhkean kurssikitin eli tarvikkeita albumin tekoon.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.5.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anonyymitaskartelijat@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot ja kurssimaksu tulee olla maksettuna 19.5.2017 mennessä.
Ennen kurssia saat sähköpostitse lyhyen listan mukaan tarvittavista perusvälineistä. Kurssin hinta sisältää kuitenkin materiaalit albumin tekoon.

___________________________________________________

THANK YOU!

You May Also Like

2 kommenttia

Your time to visit my blog and leave a comment is truly appreciated. Thank you!